Дизайн-студія

Унікальність продуктів, які ми створюємо, полягає у різноманітності стилів і способі їх виконання. Ми хочемо, щоб домівки наших клієнтів мали душу і були наповнені унікальною атмосферою.

СТУДІЯ

Ми маємо нашу власну студію дизайну з добре кваліфікованим персоналом, тому, серед іншого, ми можемо поставляти продукти під особливе замовлення наших клієнтів. Пристрасть до творення, професійні методи проектування є одним з найбільш важливих елементів, які складають основу нашої роботи. Професійний досвід наших співробітників, а також ліцензована співпраця з кращими фотографами і дизайнерами світу, дозволяють нам мати у продажу багато виробничих ліній, які представляють останні тенденції ринку.

ДИЗАЙН

Ми маємо справу з усім процесом проектування виробів, від початкової концепції, до готового, красиво упакованого продукту. Зокрема, ми спеціалізуємося на розробці дизайну порцеляни, декалькоманії для кераміки і скла, упаковки та рекламних матеріалів для підтримки продажів. До кожного, навіть простого проекту, ми знаходимо окремий підхід. Ми вибираємо відповідні технології виробництва, матеріали і сировину, гарантуючи високу якість продукції. Наш клієнт в рамках співробітництва отримує прототипи, на основі яких складає своє замовлення, і лише тоді ми доручаємо виробництво на найкращих заводах у світі. На наступному етапі співпраці ми відповідальні за товар з моменту укладення розміщення замовлення до моменту доставки товару до оселі клієнта. Швидка реалізація проекту, якість, гарантована досвідом, дозволяє досягти повного задоволення потреб клієнтів.

 

 

СПІВРОБІТНИЦТВО – ЛІЦЕНЗІЇ

Ми стежимо за змінами в індустрії подарунків, декору інтер’єру та реклами і швидко реагуємо на глобальні тенденції. Крім того, наша компанія співпрацює з численними митцями, наприклад: Alex Levin, Pierre Dissard, Thomas Lange, Bob Langrish. А також користається ліцензіями, придбаними на платформах: shutterstock, pl123RF, photos.com, kimballstock, depositphoto, fotolia. У широкому масштабі ми проектуємо і впроваджуємо у виробництво продукцію для торгової марки Carmani на основі відкритих ліцензій найвідоміших творів мистецтва. Ми створюємо колекції Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Auguste Renoir, Wassily Kandinsky, Claude Monet та інших імпресіоністів.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАМОВЛЕННЯ

Наша дизайн-студія пропонує широкий спектр послуг в галузі проектування виробів і елементів візуальної ідентифікації компаній в тому числі, серед іншого, рекламні горнята.
Одним з наших нетривіальних проетків є корпоративне горня для іспанської компанії Costa Invest Inmobiliaria. Ми запроектували для них горня зі спеціальною декоративною упаковкою і подарунковим пакетом. Наш оригінальний підхід дозволив включити логотип в зображення, а адресу веб-сайту ми розмістили на вушку горняти. На дні горняти ми розмістили додаткову інформацію про компанію, а по краю контактні дані. Під горня була остаточно розроблена упаковка у вигляді декоративного тубуса з матовою обробкою та подарунковий пакет двох розмірів. Крім того, ми розробили візитну картку компанії у вигляді підвіски, що кріпиться на вушку горняти. Уніфіковані рекламні матеріали позитивно вплинули на імідж іспанської компанії.

Важливо, щоб рекламне або промо-горня було чимось більшим, а не просто звичайним горням з самим лише нудним логотипом, яке швидко опиниться у сміттєвому кошику, а гроші, витрачені на просування, не принесуть відсотків. У разі необхідності, будь ласка, зв’яжіться з нами для того, щоб підготувати індивідуальну пропозицію щодо співпраці.